четвер, 14 квітня 2016 р.

Все про статеві відносини молоді

      Статеві стосунки – це актуальна тема сучасного світу, особливо для підлітків, які тільки починають цікавитися протилежною статтю. Підлітковий вік, це один із найцікавіших і дуже важливих періодів у житті – період, коли людина стає дорослою. Під впливом статевих гормонів тіло починає змінюватися. Разом з ним змінюється психіка, бажання, інтереси, захоплення. Це період, коли в життя входять нові звички і заняття, це період нових зустрічей та знайомств. Але, крім радості, в цей час можна зустрітися і з прикростями та неочікуваними проблемами. Для того щоб цих прикростей було якнайменше, 14 квітня в Іршавській центральній районній бібліотеці відбулася інформаційна зустріч молоді з лікарем акушером – гінекологом, завідувачем жіночою консультацією Іршавської центральної районної лікарні Валерієм Володимировичем Поповичем.
   Зустріч відбулася в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізовується Благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» м. Перечин за фінансової підтримки програми «Здоров’я жінок України» у партнерстві з бібліотекою.
     Валерій Володимирович розповів присутнім про етапи відносин між дівчиною та хлопцем, про соціальні аспекти статевого дозрівання, про майбутні зміни в організмі та які бувають наслідки статевих відносин.
   Також учасники заходу переглянули виставку «Здоров’я молоді - скарб України», яку оформили працівники відділу обслуговування районної бібліотеки.
      На завершення Валерій Володимирович сказав: «що початок дорослого кохання - свідомий вибір кожного. Крім готовності фізичної, необхідна впевненість в тому, що ЦЕ зараз Вам дійсно потрібно. Не варто озиратися на інших - прислухайтеся до себе. З основних наслідків раннього початку статевого життя - небажана вагітність, інфекції. Хай щастить і не помиліться у своєму виборі!»













Немає коментарів:

Дописати коментар