пʼятницю, 9 листопада 2012 р.


«Дитяча книга відкриває світ»


   «Бібліотека та інтелектуальний розвиток дітей та юнацтва» - на таку тему на базі Іршавської районної дитячої бібліотеки 8.11.2012р. проведено районний семінар бібліотечних працівників. При відкритті семінару директор Іршавської централізованої бібліотечної системи Лакатош Алла Іванівна вказала на активізацію роботи бібліотек, що обслуговують дітей і юнацтво, у сучасних умовах.
    Конструктивними і змістовними були консультації заступника директора по роботі з дітьми Бобик Майї Володимирівни «Вплив читання на навчання користувачів-дітей, їх інтелектуальний розвиток» та бібліотекаря юнацького абонементу Іршавської центральної районної бібліотеки Кепша Олени Іванівни «Розвиток читацьких навиків юнацтва – основний орієнтир в діяльності публічної бібліотеки». Досвідом роботи з колегами з питань інформаційної підтримки освітніх потреб користувачів поділилась завідуюча бібліотекою-філією с. Доробратово Максим Євгенія Михайлівна.
     Останнім часом методичний центр районної бібліотеки намагається включити в програми семінарських занять цікаві показові інтерактивні форми з користувачами. В даному випадку це була гра-вікторина «Бібліотечний лабіринт» з учнями 4-А класу Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (класний керівник Керечанин Марія Юріївна, педагог-організатор Піров Марта Павлівна).                  Доповненням до семінару стала презентація книжково-ілюстративної виставки «Школа – це перш за все книга!». До речі, на виставці крім літератури, було представлено найтовстіші формуляри користувачів районної дитячої бібліотеки та читацькі щоденники кращих відвідувачів. З організаційними питаннями та підсумками семінару виступили працівники методичного відділу районної бібліотеки Бровді Любов Іллічна та Васильцюн Ганна Іванівна.  
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар