четвер, 16 жовтня 2014 р.

 Про все цікаве на планеті читай в журналі і газеті

     Кожен день, в будь-яку погоду у всі будинки приходять свіжі газети та журнали, з яких ми дізнаємося про новини та події, які відбуваються в різних країнах: де знайшли залізну руду, де побудували завод, які відкриття зробили вчені, яких рекордів досягли спортсмени.
    Поряд з читанням книг, в наш час, дитяча періодика здатна замінити дитячі енциклопедії, задачники, розмальовки, адже багато журналів особливу увагу звертають саме на розвиток інтелекту дитини, його творчих здібностей.
 Кожен дитячий журнал має свою вікову категорію, яка визначається її віком. На бібліотечному уроці «Про все цікаве на планеті читай в журналі і газеті» учні 4-х класів Іршавської  ЗОШ І-ІІІ ст. №2 мали можливість познайомитись із періодичними виданнями, які за останній рік надходили до Іршавської районної бібліотеки для дітей.  Бібліотекарі читального залу Жабко О.І. та Михайлочко Н.Д. детально ознайомили дітей з кожним журналом та газетою. Адже, читаючи журнали і газети, можна дізнатися про всі цікаві події, що відбуваються в нашій країні, за кордоном, періодика відкриває скарби знань, умінь, доброти, радості.

Немає коментарів:

Дописати коментар