вівторок, 24 квітня 2018 р.


Людина і природа… Філософи, поети, художники усіх часів і народів віддали данину цій вічній і актуальній темі. Та ніколи вона не стояла так гостро, як у наші дні, коли загроза екологічної кризи, а може й катастрофи, нависла над людством і проблема екологізації матеріальної і духовної діяльності людини стала життєвою необхідністю.
 22 квітня відзначаємо всесвітній день Землі, адже ми можемо допомогти нашій Землі: не смітити, не використовувати аерозолів, посадити дерево чи квітку, брати участь в акціях по упорядкуванню довкілля та додержуватись правил поведінки на природі.
23 квітня 2018 року Іршавська центральна районна бібліотека провела вуличну-акцію «Бережи Землю!» долучившись до того, щоб наше навколишнє середовище було квітучим та гарним присутні посадили квіти в міському парку. Бібліотекарі закликали всіх зберегти і прикрасити нашу Землю для нинішніх і майбутніх поколінь.
А також прохожі мали можливість оглянути літературу «Живи в гармонії з природою». З представлених видань дізналися все про природу, про її екологію.
Не забуваймо дивитися у майбутнє, збережім екологію краю, міста, села де ми живемо!

















Немає коментарів:

Дописати коментар