пʼятницю, 19 квітня 2019 р.


Світ професій – складний та захоплюючий. Зорієнтуватися в ньому інколи дуже важко. Старшокласників хвилює питання: ким бути? Як знайти головну справу свого життя? Вибір професії – це важливий крок і він повинен бути добре виваженим, цілком усвідомленим.
17 квітня 2019 року в Іршавській районній бібліотеці для дітей спільно з   Іршавською районною філією Закарпатського ОЦЗ проведено пізнавальну бесіду «Ким бути?» з учнями 8-9 класів Ільницької гімназії.
Заступник директора по роботі з дітьми КЗ «ІРЦБС» Боїшко Б.Е. познайомила учнів з напрямками роботи бібліотеки, професіями міста та переглянули літературу «Світ майбутньої професії». 
Фахівці Іршавської районної філії презентували оновлений онлайн-платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри: «Моя професія: консультаційна мережа» наголосили про можливість пройти профдіагностичне обстеження на визначення професійної спрямованості школярів, познайомили з актуальними професіями на ринку праці, з правилами та помилками при виборі професії, переглянули паспорти професійно -технічних закладів Закарпатської області, отримали буклетовану продукцію з профорієнтаційної тематики.
Наприкінці заходу побажали успіху учням у правильному та свідомому виборі своєї професійної стежки, адже вибір професії – це справа не одного дня, недарма кажуть, що вибір професії – це друге народження людини.





 






Немає коментарів:

Дописати коментар