четвер, 23 січня 2020 р.


22 січня 2020 року бібліотекар відділу обслуговування Кравчук Ганна Іванівна Іршавської районної бібліотеки та викладач історії ДПТНЗ   “Білківський  професійний аграрний ліцей” Алмашій М.І. в рамках співпраці культурно-освітніх закладів провели годину історичної правди на тему “Соборність - держави у єдності нації”  в приміщенні бібліотеки з нагоди відзначення Дня Соборності України.
Марина Іванівна ознайомила присутніх та запрошених учнів Іршавської ЗЗСО №1 з частиною історії розбудови незалежної України, розкрила тяжкий щлях боротьби, переповнений перемогами і поразками багатьох українців за свободу, поглибила знання про історичний факт злуки українського народу, його значення, пробудила інтерес до поглибленого вивчення історії та культурних надбань українського народу, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини.
З метою розвитку читацької культури, стимулюючи творчі та інтелектуальні здібності, зацікавлення учнів історією держави та пізнання її через книги, бібліотекар Кравчук Ганна Іванівна оформила книжкову тематичну виставку «І обнялися береги одного, вічного народу», з якою присутні із зацікавленістю ознайомилися.




























Немає коментарів:

Дописати коментар