вівторок, 6 жовтня 2020 р.

         Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними.
Саме з цією метою 5 жовтня 2020 року в Іршавській районній бібліотеці для дітей було організовано пізнавально-оглядову екскурсію для учнів Іршавського ліцею № 1. В ході екскурсії діти ознайомилися з правилами користування бібліотекою та з обмеженнями, які діють у бібліотеці у зв'язку з карантином.
Після екскурсії діти завітали і в сектор бібліотечно-інформаційних технологій, де переглянули відеоролик “Різноманітність природи. Пізнання природи дитиною”, послухали вірші про природу, відгадували загадки та ознайомилися з переглядом літератури “Природа — єдина книга, у якої на всіх сторінках приховано глибокий зміст”.
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці.
Тож, запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами!

















Немає коментарів:

Дописати коментар