пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Небесно-золотий наш стяг

Україна -  це країна світла і тепла, яка  своєю любов’ю та турботою огортає кожного. У різних країн є свої символи, які характеризують її.
У синьо – жовтих кольорах працівники відділу бібліотечно - інформаційних технологій Іршавської ЦРБ організували патріотичну акцію «Небесно-золотий наш стяг» до відзначення Дня Державного прапора України.
Учасниками акції стали діти з розважального табору «Чебурашка». З великою радістю та завзяттям діти своїми руками створювали прапор України з метеликів миру та прикрашали Дерево Побажань прапорцями з  теплими й щирими вітаннями і бажаннями  єдності в нашій країні. Учасники акції відповідали на питання вікторини про Державні символи України, а також мали змогу намалювати Україну, яку вони бачать в майбутньому. На завершення патріотичної акції у виконанні дітей прозвучав Державний гімн України.                                                                                                                                                        Cподіваємося, що наша акція була на користь не тільки учасникам які приймали в ній участь, а й тим людям, які просто спостерігали за нею.




























Немає коментарів:

Дописати коментар