вівторок, 3 лютого 2015 р.

Сторінками сімейного фотоальбому
          Сімейний фотоальбом — це реліквія, цінність якої зростає з кожним роком, адже фотографії – це пам’ять…
         В наше життя міцно увійшли цифрові технології. Ми розміщуємо фотографії в свої комп'ютери і дуже рідко відкриваємо ці папки з пам'ятними моментами. Раніше все було по - іншому ... Важкі альбоми з пожовклими сімейними фотографіями, теплі спогади дитинства – це ніби час вирішив заглянути нам у душу. Ми добре пам’ятаємо, що в часи нашого дитинства та юності, роздивляння сімейного альбому було одним із способів розважання гостей. Вміст регулярно поповнювався. Коли родичі надсилали свої фотокартки з написом на пам'ять,то ці знімки обов'язково потрапляли в сімейний альбом.
          Саме на цю тему і говорилося на черговому засіданні клубу «Золотий вік», яке відбулось 29 січня 2015 року в читальному залі Іршавської районної бібліотеки.
         Учасники підготувались на славу, і фото з сімейних альбомів розглядались з великою цікавістю. Так само цікаво було послухати спогади, якими ділились за чашкою запашного чаю - Шпак М.М., Чедрик Р.П., Митровці Л.І., Добра Д.Д. та Берегій І.Є.
         Також спогадами з свого дитинства поділилась і теперішній керівник клубу Воробканич О.І.
         А яке ж свято без іменинника. На засіданні ми вітали з днем народження Вільчака П.Д., лунали теплі слова побажань та привітань, а також традиційні «Многая літ».
         У свій час відомий поет О. С. Пушкін писав: «Пишатися славою своїх предків не тільки можна, але й треба, неповага до неї є ганебна легковажність».
         Тож завжди пам’ятаймо про це, бережім сімейні реліквії, сімейні альбоми, щоб потім, на схилі літ, передати своїм дітям. Бо родовід слід знати. Це не просто красиві слова, це обов’язок не тільки перед минулим, але й майбутнім поколінням.
         


















        

Немає коментарів:

Дописати коментар