пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

«СТОП: наркотики та алкоголь»
        
        Наркоманія! Скільки смертей за цим словом, скільки болі, скільки поламаних життів? Дуже багато! І не відомо, скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики!
        Здоров’я молоді дедалі погіршується та більшість молодих людей не переймаються цими проблемами. А знаючи про ризики, пов’язані зі шкідливими звичками, не відмовляються від них. Паління, алкоголізм та наркоманія для теперішньої молоді є нормою їхнього життя і досить великою проблемою. Саме про це і говорилося на інформаційній годині  «СТОП: наркотики та алкоголь» для учнів 8-го класу Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, яка пройшла 4 лютого 2015 року. Бібліотекар Іршавської районної бібліотеки для дітей Жабко О.І. розповіла школярам про наркоманію та алкоголізм. В ході бесіди відчувалося, що вони знають про сучасні проблеми молоді, знають і розуміють, що куріння, алкоголь, наркотики нічого хорошого не дають людині. Всім присутнім було запропоновано  переглянути відеофільм «Правда про наркотики та алкоголь».
         Ми маємо  надію, що такі заходи змусять учнівську молодь задуматись про ціну людського життя і зробити для себе висновки.



Немає коментарів:

Дописати коментар