пʼятницю, 24 квітня 2015 р.

КІНОДРОМ в Іршавській книгозбірні

24 квітня відділ бібліотечно – інформаційних технологій Іршавської  центральної районної бібліотеки з радістю відчинив  двері всім бажаючим переглянути кінофільм «Договір на вагітність» та  соціальний ролик проекту «Майбутнє варто планувати».
Сюжет фільму про Сідні Блум, репортера-блогера,  яка повертається в своє рідне місто для того, щоб розслідувати вагітність підлітків, збільшену останнім часом. Там вона знайомиться з групою дівчат, які домовилися завагітніти в один і той же час. Головна героїня - Сара, їй 15 років, у неї є хлопець Джесі він старший від неї. Після того, як Сара дізналась, що вагітна, їй доводиться зіткнутися з низкою проблем, такі як, неготовність Джесі стати батьком. Батьки не відмовилися допомагати дівчині з дитиною, а ось Джесі, дізнавшись про договір на вагітність, покинув її вагітну.
В заповненому молоддю бібліотечному кінозалі панувала затишна й привітна атмосфера, а щоб перегляд був ще приємнішим - організували солодкий стіл.
         Після перегляду бібліотекар відділу БІТ провела з присутніми цікавий тест. Поділивши їх на дві групи, задала декілька питань: Чи корисно було побувати на КІНОДРОМі? Які висновки зробили для себе після перегляду фільму? При можливості, що саме запитали б у героїні фільму? Чи потрібно статеве життя починати в шкільному віці? Хлопці та дівчата охоче відповідали на запитання та обговорювали поступок Сідні та вчинок Джесі.
     Всі учасники КІНОДРОМу отримали цікаву та корисну інформаційну продукцію про сучасні засоби контрацепції. 
        Захід відбувся в рамках проекту «Майбутнє варто планувати» за підтримки Благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» м. Перечин.















Немає коментарів:

Дописати коментар