пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Преса на всі інтереси

     Йде, спішить до кінця літо. Надзвичайно чистим і прозоро-кришталевим стало повітря. Медом пахнуть пасіки, яблуками - садки, сіном - скирди, грибами - ліс.
     Дбайливі господині роблять запаси на зиму, а господарі порають присадибні ділянки. І між цими приємними клопотами знаходять час для невеликих посиденьок, щоб поспілкуватись, обмінятись враженнями про вирощене, виплекане і вже складене на зберігання.
     Ось тому, наші непосидючі учасники клубу «Золотий вік», зібрались нещодавно на чергове засідання. І тему вибрали цікаву - «Преса на всі інтереси». Адже на сторінках періодичних видань можна знайти цікавий рецепт приготування заготовок з овочів та фруктів, народні рецепти для лікування різних недуг, практичні поради щодо саду та городу.
Бібліотекар читального залу підготувала підбірку періодичних видань, що надходять до бібліотеки, порекомендувала найцікавіші видання. Присутні активно обговорили статті з газет «Сімейна газета», «Порадниця», «Добрий господар», «Добрий лікар» та журналів «Дім. Сад. Город», «Жінка», «Життя і жінка» та інших. Засідання пройшло жваво, цікаво, в невимушеній атмосфері.
    Останні дні місяця лягають біля наших ніг першими жовтими листочками. Попереду — золота осінь і нові зустрічі в клубі «Золотий вік».







Немає коментарів:

Дописати коментар