понеділок, 13 червня 2016 р.

      Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень дітей. У зв’язку з цим, бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними.
      Літо. Канікули. Та бібліотека працює…
    10 червня 2016 року в Іршавській районній бібліотеці для дітей було проведено оглядову екскурсію під назвою «У світі книги чарівної». До бібліотеки для дітей завітали гості - вихованці літнього табору «Чебурашка» разом зі своїми вихователями. Бібліотекар Ваш Марія Василівна ознайомила дітей з книжковим фондом бібліотеки, провела захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у бібліотеці, ознайомила дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей. 
    А бібліотекар читальної зали Жабко Оксана Іванівна ознайомила з вистакою-хоббі «Наші руки не для нудьги», на якій було представлено літературу по даній темі. Дітлахи мали змогу передивитися роботи користувачів бібліотеки.
      Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від користувачів.












Немає коментарів:

Дописати коментар