пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

«Хай дитина знає кожна: жартувать з вогнем не можна»

Щоб уберегти дитину від можливих загрозливих ситуацій, насамперед, треба навчити її правил безпечної поведінки. Для цього дорослі: батьки, педагоги і працівники рятувальних служб, мають об’єднати свої зусилля. З ініціативи працівників Іршавського РВ УДСНС  в Закарпатській області (І.Бандурович та М. Полянський) 17 листопада 2016 року у приміщенні Іршавської районної бібліотеки для дітей  було приведено пізнавально профілактично-роз'яснювальну годину «Хай дитина знає кожна: жартувать з вогнем не можна» для покращення обізнаності дітей у правилах пожежної безпеки.
Надзвичайно важливо, щоб змалку кожна дитина засвоїла правила безпечної поведінки, аби в подальшому і сама не ставала винуватцем надзвичайних ситуацій і за потреби могла захистити себе та допомогти тим, хто поруч. Діти мали змогу передивитися мультфільм про правила поводження з електроприладами та як поводитися в разі пожежі.
Учні мали змогу приміряти спеціальний одяг рятувальників, пожежну каску та рукавички, потримати в руках справжній вогнегасник.
Діти зазвичай дуже допитливі та безстрашні, тому часто дитячі пустощі з вогнем стають причиною виникнення пожеж. Просто розмови і заборони на малечу не  завжди діють, тому за допомогою таких заходів ми шукаємо шляхи до дитячої свідомості, щоб вони добре запам’ятали правила пожежної безпеки та керувалися ними у повсякденному житті.

























Немає коментарів:

Дописати коментар