середу, 29 березня 2017 р.

Традиційно в нашій країні у останній тиждень березня проводиться Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття. Зустрічі з улюбленими книжками, літературні подорожі, ігри та вікторини, різноманітні конкурси та акції – і все це супроводжується приємними несподіванками.
В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання  бібліотекою-філією с.Ільниця-1 було підготовлено та проведено ряд заходів:
-  22 березня бібліотекарі Балога М.М., Романець О.П. завітали до вихованців ДНЗ №4 (зав. Трикур М.Ю.) з цікавим оглядом дитячої літератури «У світі казки чарівної». Діти з захопленням прослухали декілька казочок, прочитаних бібліотекарями, взяли участь у вікторині «З якої ми казки», а наприкінці зустрічі мали можливість самі переглянути, погортати дитячі книжечки і ознайомитися з казковими героями.
-  23 березня з метою залучення користувачів до бібліотеки, стимулювання у дітей інтересу до читання та самостійного вибору книг, посилення ролі книги в безперервному освітньому процесі, було проведено акцію-агітацію для учнів Ільницької ЗОШ І-ІІІст. і запропоновано їм рекомендаційні буклети зі списком літератури, яку можна вибрати в бібліотеці-філії с.Ільниця-1.
-  24 березня в бібліотеці пройшла екскурсія для вихованців ДНЗ №3 (зав. Котубей М.М.) під назвою «З книгою дружити - в світі любо жити». Діти вперше завітали в чарівну оселю книжки, яка не залишає жодну дитину байдужою. Вони жваво цікавилися книгами та журналами, послухали розповідь бібліотекаря про книги, познайомилися з правилами користування з книгою. Всім дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія.


























Немає коментарів:

Дописати коментар