четвер, 12 жовтня 2017 р.

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає  залучати  до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній  смак і самостійність суджень дітей ще змалечку.
  Саме з цією метою днями в Іршавській районній бібліотеці для дітей було організовано  пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «У світі книги чарівної». До  бібліотеки  завітали маленькі гості, діти старшої групи  ДНЗ № 4 м.Іршави „Ялинка” разом зі своїми вихователями. Бібліотекар відділу обслуговування провела екскурсію,  познайомила дітей з правилами користування книгою та   проінформувала про нові надходження літератури для дітей. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати  читачами бібліотеки.
І нехай це було тільки перше знайомство з бібліотекою та воно пройшло в теплій, дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія побажанням бібліотекарів: «Завітайте до нас ще, любі дітки! Бібліотека чекає з радістю на вас. До нових зустрічей!»




















Немає коментарів:

Дописати коментар