понеділок, 9 жовтня 2017 р.

Іршавська центральна районна бібліотека у співпраці з благодійним фондом «Центр громадських ініціатив» м. Перечин з 11 жовтня 2017 року розпочинає цикл інформаційно-просвітницьких заходів в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).
Запрошуємо жителів громади на вуличний консультативний пункт «Децентралізація - новий крок до успіху», який буде відкрито на центральній площі міста Іршава 11 жовтня 2017 р. (11.00-14.00 год. к.ч.).
Основними питаннями для інформування громадян будуть: що таке децентралізація, чому потрібна децентралізація, структура та повноваження органів і посадових осіб ОТГ, адміністративні послуги в обєднаній територіальній громаді (ОТГ), які закони регулюють децентралізацію, що очікувати від децентралізації.
Захід проводиться в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.


Немає коментарів:

Дописати коментар