понеділок, 26 лютого 2018 р.

«Поезія – це вищий рівень спілкування. Тут є якісь вищі рівні, які дозволяють нам спілкуватися. Вона чудово сприймається людьми, які мають ліричну, відкриту і щиру душу. Поезія потребує натхнення. Її не можна творити просто так. Я не уявляю свого життя без поезії».
                                                                                                                          Василь Кузан.

Саме такою поет Василь Кузан бачить в своєму житті поезію, яку творить за покликом душі, завдяки таланту, даному Богом, а ще тому, що не уявляє свого життя без поезії.
Приємно, що познайомитися з творчістю поета на годину-поезії в Іршавську районну бібліотеку для дітей  завітали учні Іршавської гімназії. Бібліотекар розповіла присутнім про життєвий і творчий шлях Василя Кузана.   Із задоволенням учні читали вірші, слухали пісень „Золото Карпат”, „Мамин вальс” на слова автора.  Доповненням до години-поезії став перегляд літератури „Кожен вірш – це частина мого життя”.
Аби все життя питати, із чого виростає  любов, і плекати цю любов, і леліяти, Василь Кузан іще знайде відповідь і на це. А ми будемо шукати відповіді у його книжках і побажаємо  йому  довірливого співбесідника-читача.











Немає коментарів:

Дописати коментар