пʼятницю, 28 вересня 2018 р.


Бібліотекар!
Це слово - повне сонячного змісту,
За ним стоїть безмежний, мудрий світ…
Бібліотекар!
Скільки в слові змісту!
Його тепло - навік в моїй душі…

Днями бібліотечний колектив Іршавщини святкував Всеукраїнський день бібліотек. Привітали бібліотекарів району і вручили грамоти за багаторічну працю та з нагоди професійного свята начальник відділу культури і туризму Ісак О.В., голова райкому профспілки Сідор О.І., директор КЗ «Іршавська РЦБС» Бобик М.В.. Лейтмотивом їх виступів була думка про те, що книга – чудовий і дивовижний витвір людського розуму, а бібліотекар – людина яка забезпечує нерозривний зв'язок минулого і сьогодення. Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершини знань і мудрості користувачів є бібліотечні працівники – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнанного.
З побажаннями здоров’я, творчості і добробуту привітала бібліотечну родину голова профкому Федоричко М.П. і вручила ювілярам подарунки та квіти.
Віри Вам у те, що завтрашній день буде ще кращим ніж сьогоднішній, надії на те, що наша праця буде достойно визнана і оцінена, любові наших користувачів і мудрості у здійсненні великих планів.













Немає коментарів:

Дописати коментар