вівторок, 21 травня 2019 р.


Днями профком бібліотечних працівників разом з адміністрацією організували і провели свято, присвячене найдобрішій, наймилішій найкрасивішій людині у світі.
Мама – зоря, що світить звідусіль з усіх доріг і відстаней. Адже мама завжди була, є і залишається для нас живим символом рідного дому, рідної землі.
Бібліотечний колектив із святом Матері привітала начальник відділу культури і туризму Іршавської РДА Ісак О.В., голова райкому працівників культури Сідор О.І., директор КЗ «Іршавської ЦРБС» Бобик М.В.
З найкращими побажаннями здоров’я, внутрішньої та зовнішньої гармонії, людської любові й Божої ласки до присутніх звернулася голова профкому Федоричко М.П.
Бібліотечну родину привітали учні Іршавського ліцею Вовканич Юлія, Онисько Ксенія (педагог- організатор Іванна Степанівна Артиш, викладач Йонаш Олена Степанівна). У їх виконанні прозвучали пісні та вірші про маму.
Вдалим доповненням до свята була виставка вишивки, де представлені роботи (рушники, салфетки, картини), зроблені руками бібліотечних працівників.
І куди б не кинула нас доля, яка б дорога не покликала нас у великий світ, завжди будемо пам’ятати:
І сняться часто зорі голубі
І мама на порозі біля хати
За все, що маю Мамо дякую Богу і тобі
За все, що маю і що буду мати.














Немає коментарів:

Дописати коментар