четвер, 30 травня 2019 р.


“Кожна книжка — це цілий світ, який ви можете розділити зі своїми друзями”
(В. Шкіря)
29 травня 2019 р. у Іршавському районному будинку культури за участю зразкового музично-драматичного театру “Пролісок” (режисер-постановник В. Філеш (молодший) та Іршавської районної бібліотеки для дітей відбулася зустріч з іршавським казкарем Василем Шкіря.
Зустріти та привітати Василя Васильовича прийшли учні початкових класів та їх педагоги.
Про роботу над словом, свою творчу лабораторію, пошук нових казкових сюжетів, видання все нових і нових книжок та плани на майбутнє розповів сам автор. Хлопчики і дівчатка задали пану Василю понад тридцять запитань, на які він охоче відповів. Присутнім цікаво було дізнатися про те, що першу казку В. Шкіря написав у шостому класі. Він видав понад 20 книжок. Серед них: «Як Осел вогонь сховав», «Сльоза лелеки», «25 казочок для маленьких діточок», «Розбиті серця», «Три бажання», «Король жебраків», «Небезпечна краса», «Таємниця Смерекового замку», «Шаркань»…
Особливу атмосферу свята створили учасники зразкового музично-драматичного театру “Пролісок” з інсценізацією казок “Сила і закон” та “Іван Сила та брати розбійники”.
Також гості мали можливість ознайомитися з творчістю автора з книжкової виставки “Життя як казка”.
Його слово не ранить, а допомагає, підтримує, вселяє оптимізм. Його серце відкрите для дітей. Надовго запам’ятається його привітна і доброзичлива усмішка та уміння спілкуватися із малечею. Це вже вкотре підтвердила зустріч письменника з читачами.
























Немає коментарів:

Дописати коментар