понеділок, 18 листопада 2019 р.


15 листопада 2019 року фахівці Іршавської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості в Іршавській районній бібліотеці для дітей провели інтерактивний захід для молоді «Безмежний світ професій».
Заступник директора по роботі з дітьми КЗ «Іршавська районна централізована бібліотечна система» Богларка Боїшко ознайомила учнів з напрямками роботи бібліотеки, професіями міста, порадами психолога щодо вибору професії. Учні переглянули літературу виставки-поради “Ким бути?”. 
Фахівці відділу активної підтримки безробітних презентували учням професії залізничного транспорту, розказали цікаві та маловідомі факти про залізницю. Також наголосили, що сучасний ринок праці потребує кваліфікованих працівників з професійною освітою. Тому, щоб правильно зробити вибір професії, молодь повинна серйозно проаналізувати свої здібності, особисті якості, мати інформацію про майбутню професію, вміти порівнювати інформацію зі своїми можливостями. Тільки за таких умов набута професійна освіта у майбутньому надасть молодому фахівцю бажаний результат. Запросили учнів пройти профдіагностичне обстеження для визначення своїх професійно - важливих якостей на платформі з профорієнтації «Моя професія: консультаційна мережа», познайомили з актуальними професіями на ринку праці, з правилами та помилками при виборі професії, переглянули паспорти професійно-технічних закладів Закарпатської області, отримали буклетовану продукцію з профорієнтаційної тематики. 
Захід виявився цікавим та корисним який розширив кругозір школярів та допоможе у формування стійкого інтересу до певних галузевих знань, познайомив з широким колом професій.
Наприкінці заходу побажали успіху учням у правильному та свідомому виборі своєї професійної стежки.











Немає коментарів:

Дописати коментар