пʼятницю, 8 листопада 2019 р.


З криниці лірики Оксани Горіної
«Друга збірка молодої, талановитої української закарпатської поетеси Оксани Горіної (Вовканич) виходить в інтервалі кількох років після першої «Під прозорими шатрами долі». Це не збірка чистої поезії в ім'я поезії, лірики для ліриків, сучасного модного молодіжного сленг-спічу. Це, скоріш, випещена філософсько-інтимна інтерпретація сучасного буття через призму суспільно-моральних відносин, висоти і прірви прагнення, пристрасті й ненависті, суті характеру, таїни долі, розчарування й оптимізму».
Так у передмові до другої збірки «Пробудження» Оксани Горіної написав Василь Ловска, Член Національної спілки Журналістів України.
У цьому могли переконатися усі присутні на презентації вище вказаної збірки, яка відбулася у читальній залі Іршавської центральної бібліотеки 07.11.2019 року.
Атмосфера любові, філософії, добра супроводжувала поціновувачів поезії впродовж творчої зустрічі з молодою поетесою.
Одним із перших прозвучав вірш з першої збірки «Під прозорими шатрами долі» у неперевершеному виконанні М.Максим.
Свої враження від поезії Оксани висловили Іршавський міський голова С.Бобик, начальник відділу культури і туризму Іршавської РДА – О.Ісак, колеги і друзі поетеси: В.Ловска, О.Козенюк, Л.Бабинець, Н.Варваринець, О.Лівак, М.Воскобійник.
Ніжними, насиченими любов'ю словами привітав Оксану голова Іршавської РДА Олександр Горін.
Не залишилось осторонь молоде покоління: Михайло Васьовчик, який крім вітань подарував поетесі гуморески у своєму виконанні, а Василь Олексій та Богдана Дика (студенти вузів м.Львів) надіслали відео-вітання до поетеси.
ЖИВИ… ТВОРИ… ДАРУЙ ЛЮБОВ!!!










































Немає коментарів:

Дописати коментар