понеділок, 3 грудня 2012 р.

«Зрозумій, допоможи, підтримай»

       В кінці листопада 2012 року в глядацькій залі районного будинку було культурипроведено акцію «Зрозумій, допоможи, підтримай», спрямовану на негативне сприйняття наркоманії в суспільстві та підтримки здорового способу життя. Зал оформлено виставкою малюнків «Скажи наркоманії – Ні!» та представлено книжкову виставку - застереження «Це – факти ! Рішення за тобою». При вході, кожен учасник акції отримав листівку - «Пам’ятай: Наркотики та СНІД – розплата за життя».
     Учні гімназії, загальноосвітніх шкіл № 1, № 2 міста переглянули відеофільми «Правда про наркотики», «Трамадолова війна».
    Виступали: районний лікар-нарколог Михайло Бунча, який говорив про небезпечність та наслідки шкідливих звичок та захворювань.
     Про організаційні та практичні заходи, спрямовані на виявлення та документування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних та психотропних речовин ознайомив учасників акції Сергій Жидик – завідувач сектором взаємодії з правоохоронними органами.
     Головний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ганна Пилип говорила про проблеми і шляхи протистояння в можливому розповсюдженні та вживанні наркотичних засобів.
     Про кримінальну відповідальність людей, молоді, які вживають наркотичні та психотропні речовини наголосив начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області майор міліції Василь Волошиновський.
     Одним з найважливіших напрямків роботи бібліотеки є залучення читачів до здорового способу життя. Бібліотекар юнацького відділу центральної районної бібліотеки Олена Кепша провела перегляд літератури біля книжкової виставки.  


 


Немає коментарів:

Дописати коментар