вівторок, 12 березня 2013 р.

УВАГА!
У Іршавській центральній районній бібліотеці у відділі інформаційно-бібліотечних технологій відбудеться скайп-конференція
        15 березня з 16 до 18 години в Регіональному тренінговому центрі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка відбудеться скайп-конференція «Право на мирні зібрання та практика його реалізації в Україні. Закарпатський контекст». Захід проводитимуть ГО «Закарпатський Громадський Центр» за експертної підтримки Всеукраїнської ініціативи «За мирний протест!».
       Під час скайп-конференції буде обговорено суть мирних зібрань та їх значення для місцевої громади, ефективна організація заходів, обставини пов’язані з реалізацією права на мирні зібрання в районних центрах Закарпатської області, презентовані результати дослідження й аналізу рішень місцевої влади області, що регулюють це право та шляхи взаємопорозуміння між громадою та владою.
      Експертами заходу будуть:
      Владимир Чемерис - керівник ВГО «Інститут Республіка»;
      Володимир Феськов - координатор ГО «Закарпатський Громадський Центр»;
      Михайло Каменєв - член Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.
      До участі запрошуються представники громадськості та громадських організацій, засобів масової інформації, органів місцевого самоврядування.

Немає коментарів:

Дописати коментар