середу, 7 серпня 2013 р.

«Бібліотечна школа Інтернет»
         Ще з 2011 року на базі Іршавської центральної районної бібліотеки (ЦРБ) у відділі бібліотечно-інформаційних технологій (БІТ) були розпочаті безкоштовні курси навчання по роботі з комп’ютером та в мережі Інтернет для всіх вікових категорій без обмежень. Ці курси стали можливі завдяки програмі «Бібліотміст».
         На сьогодні вже сформувались групи  чоловік, які виявили бажання опановувати комп'ютерну науку. Заняття проводять  спеціалісти Іршавської ЦРБ відділу БІТ Боїшко Б. та Копін Д., які навчають основам роботи з системою Windows, Microsoft Office 2010, різними комп'ютерними програмами та робота в мережі Інтернет, навчання проходить  три рази на тиждень.
          7 серпня 2013 року проходило навчання першої групи бажаючих. На якому проводилось навчання по роботі з програмою Microsoft Word 2010. Ця програма допомагає створювати та редагувати професійно оформлені листи, статті, звіти. Навчання пройшло цікаво з насиченою навчальною програмою. Microsoft Word є в наш час найпопулярнішим текстовим процесором у вжитку, тому знання по роботі з ним важливі для кожного.


         «Бібліотечна школа Інтернет» має в себе на меті подолати комп’ютерну неграмотність громади міста та району. За більш детальною інформацією для бажаючих пройти безкоштовні курси звертайтесь у відділ бібліотечно-інформаційних технологій.








1 коментар:

  1. Анонім8/8/13 14:07

    МОЛОДЦІ. ТАК ТРИМАТИ.................... ПРОДОВЖУЙТЕ У ТАКОМУ НАПРЯМКУ.

    ВідповістиВидалити