вівторок, 18 березня 2014 р.

На хвилі Інтернету
       18 березня у відділі бібліотечно-інформаційних технологій для підлітків, що мають конфлікти із законом, проведено екскурсію та ознайомлено їх з роботою відділу.
         Разом з інспектором КВІ в Іршавському районі старшим лейтенантом внутрішньої служби Манайло Маряною Андріївною та опер уповноваженою  СКМСД Іршавського РВ УМВС України в Закарпатській області Горзов Яною Василівною на базі Іршавської ЦРБ у відділі бібліотечно-інформаційних технологій було проведено виховну годину «Закон і обов’язок» та переглянуто документальний фільм «Діти, які не знають Закону».
         Бібліотекарями відділу бібліотечно-інформаційних технологій та підлітками одноголосно запропоновано створити клуб «Серфінг в Інтернеті», де вони могли б навчатись роботі з ПК, створювати мультимедійні презентації, відео кліпи, редагувати фото та відео,  знаходити потрібні сайти по навчанню.
          За короткий проміжок часу вони відкрилися і зрозуміли, що вони тут найкращі, вони визнані, їм довіряють… Разом з ними  працюють над творчими завданнями – їм це цікаво.  Наші нові користувачі дякують за таку можливість бути в Інтернет центрі ніж на вулиці.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар