четвер, 8 травня 2014 р.

Бібліотеки Іршавщини змагались у
конкурсі до 200-річчя  Т. Г. Шевченка
           На виконання указу Президента України «Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка» № 257/2012 від 11 квітня 2012 року та з метою відзначення року Тараса Шевченка в Україні оголошено обласний конкурс на кращу виставкову роботу серед бібліотек області.
           Конкурс проводиться у 2 тури:
-          І-й на рівні районів (з 1 лютого по 1 травня);
-          ІІ-й на рівні області (з травня по вересень).
          Участь у конкурсі взяли майже всі бібліотеки Іршавської ЦБС. Бібліотеки-учасниці подали паспорти виставок, фотографії, відгуки користувачів які розкривали всі напрями життя і творчості Великого Кобзаря.
           7 травня в читальному залі Іршавської ЦРБ підведено підсумки першого туру конкурсу (районного). Методист Іршавської ЦБС Боїшко Б. Е. узагальнила матеріали конкурсу і представила їх для оцінки журі. Бібліотеки –філії сіл Імстичово, Загаття, Івашковиця, Луково, Довге, Приборжавське, Осій, В. Раковець, Білки, Сільце, Ільниця, Н. Болотне, Негрово презентували свої виставки, на яких були представлені інсталяції, образотворчі роботи, вишивки, вироби з кераміки.
           Журі, у складі начальника відділу культури і туризму Г. М. Матіко, головного спеціаліста відділу культури і туризму Л. В. Бабинець, директора Іршавської ЦБС А. І. Лакатош, завідувачки методично-бібліографічного відділу Л. І. Бровді, методиста Іршавської ЦБС Б. Е. Боїшко, голови профкому бібліотечних працівників М. П. Федоричко, розглянуло подані матеріали і визначило переможців:
-          перше місце отримала бібліотека-філія с. Довге;
-          друге місце - бібліотека-філія с. В. Раковець;
-          третє місце  -  Іршавська ЦРБ.
        Визначені переможці першого туру братимуть участь у обласному конкурсі, який відбудеться в кінці вересня поточного року.
         Вітаємо всіх переможців та учасників конкурсу!


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар