пʼятницю, 19 лютого 2016 р.

Кохання як воно є

18 лютого в Іршавській центральній районній бібліотеці відбулись молодіжні посиденьки «Кохання як воно є» присвячені Дню Св. Валентина. Свято проходило в рамках проекту «Майбутнє варто планувати», що реалізовується БФ «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) за фінансової підтримки програми «Здоров’я жінок України».
Порадами та інформацією на тему кохання ділився з присутніми лікар акушер – гінеколог, завідувач жіночою консультацією Іршавської центральної районної лікарні  Валерій Володимирович Попович.
Як знайти і утримати біля себе свою половинку розповіла психолог центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталія Михайлівна Ватрала.
Чудовий настрій подарували присутнім учасники нашого свята - шоу балет «Bee Free» (керівник Звенислава Чорнак), учні хореографічного відділу Іршавської ДШМ Вероніка та Сергій Скоблей (керівник Світлана Огарь), Чийпеш Вікторія, Вовканич Юлія, Ісак Владислав (студент Ужгородського коледжу культури і мистецтв) та ведучі свята: Кузан Світлана, Маргіта Ганна, Огар Еріка, Юріна Каріна, Бровді Наталія, Шоршова Діана (студентки Ужгородського коледжу культури і мистецтв).
Хлопці і дівчата брали активну участь у різних конкурсах, вікторинах, а переможці отримали подарунки.  Доповненням до свята була книжкова виставка «Кохання закарбоване у слові». Всі учасники заходу отримали  цікаву та корисну інформаційну продукцію.
 Солодкий стіл для всіх учасників свята допоміг організувати БФ «Центр громадських ініціатив».









































Немає коментарів:

Дописати коментар