понеділок, 22 серпня 2016 р.

25 років незалежності України!

Останній літній місяць для нас, українців, особливий. Тепле сонячне проміння серпня приносить світле радісне свято – День незалежності України.  Напевно,  немає куточка на Україні, де б не відзначали це свято. Не залишились байдужими до цієї події і мешканці села Лоза.
Людно було 21 серпня у сільському клубі. Тут зібрались односельчани, гості села відсвяткувати 25-у річницю незалежності України.
Святковий концерт розпочався вітальним словом голови сільської ради с.Лоза Микола Іванович Боршош.
«Величне свято в нашого народу, свято України, її роду…». Саме під такою назвою відбувся святковий концерт за участю кращих виконавців-аматорів  художньої самодіяльності. 
Діти представили глядачам літературно-музичну композицію «Мій рідний край, земля свята – це Україна золота».
Для всіх присутніх завідувач бібліотеки О.В.Сенинець оформила та представила книжково-ілюстративну виставку: «Це моя Україна, це моя Батьківщина».
На виставці була  широко представлена література з питань історії України, державотворення, розбудови багатої, сильної та вільної України!
Наприкінці свята сільський голова  подякував всім тим односельчанам, хто творить сьогоднішній день  та не залишається осторонь  вирішення наболілих проблем. Він підкреслив, що разом із становленням і розвитком нашої держави росте, змінюється і обличчя рідного села.
День незалежності - це не тільки урочистості та святкові концерти, значно важливіше те, щоб Україна була у кожного в серці  і щоб кожен із нас усвідомив себе невід’ємною частинкою цієї святої землі.






Немає коментарів:

Дописати коментар