понеділок, 15 серпня 2016 р.

Україно, ти моя молитва !

Україна - наша рідна країна. Це та благословенна земля, де ми народилися і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки. А ще - це земля безмежних полів та зелених лісів, квітучих лук та долин, це бездонна синь зачарованих небес, безкрайня даль річок та морів.
Цього року наша країна відзначає 25 річницю своєї незалежності. Цей день, що є результатом тисячолітньої  боротьби  українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше  наше свято. Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави, яка закріпила її вікові прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
З нагоди цієї знаменної дати бібліотекарі відділу обслуговування Іршавської районної бібліотеки оформили книжково-ілюстративну виставку- подію «Україно, ти моя молитва!». Розділи виставки - «Шляхами славетної історії», «Обличчя нашого великого народу», «Душа тисячоліть себе шукає в слові» знайомлять  відвідувачів бібліотеки з тисячолітньою історією нашої країни, біографіями політичних  діячів, письменників, поетів, їхніми творами.
Виставка буде діяти протягом серпня місяця, отож запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки.
Слава Україні!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар