неділю, 18 грудня 2016 р.

До нас приходить Миколай

19 грудня православні християни й греко-католики відзначають День Cвятого Миколая – одного з найшанованіших святих, чудотворця, заступника бідних, захисника дітей, а також покровителя мандрівників. Доброю традицією вже стало проведення свята Миколая у стінах Іршавької районної бібліотеки для дітей.
16 грудня 2016 до книгозбірні завітали учні 2-го та 3-го гімназійних класів Іршавської гімназії разом з своїми класними керівниками Куцик М.І., Гельбич В. В. та Лучка Л. І.
У ході зустрічі в.о. заступника директора по роботі з дітьми Оксана Жабко розповіла дітям легенди про Святителя Миколая, який завжди допомагав бідним і нужденним і все своє життя роздавав милостиню, захищав нещасних. Діти захоплено переглянули ряд пізнавальних відеороликів та мультфільмів, зацікавлено слухали розповіді бібліотекарів про історію свята та добрі діяння Святого Миколая, дивилися відеопоздоровлення з нагоди цього чудового дня.
Наприкінці свята бібліотекарі пригостили дітей солодощами і побажала їм вчитись у Святого бути добрими, щедрими, милосердними.














Немає коментарів:

Дописати коментар