четвер, 31 травня 2018 р.


Інтернет — зручне джерело інформації

Хоча багато хто каже, що Інтернет — це небезпечно, але в той же час він надзвичайно корисний. Адже ми можемо не гортати сторінки підручника та витрачати свій час, а за декілька секунд знайти потрібну інформацію. У світовій мережі можна знайти інформацію для навчання, фото, відео та аудіо-книги, все, що стосується будь-якого хобі та дуже багато іншого. Тому Iнтернет — корисне джерело знань для кожної людини.
Сучасна освіта теж не обходиться без Інтернету. Майже кожен учень уміє користуватися цим засобом комунікації, набуття нових знань чи  пошуку потрібної інформації.
25 травня 2018 року у відділ бібліотечно-інформаційних технологій Іршавської районної бібліотеки завітали учні 6-А класу Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (вчитель української мови та літератури Кузьма Н.В.). Працівники відділу розповіли про роль, призначення Інтернет-центру, ознайомили з правилами користування та поведінки в мережі Інтернет.
Учні з задоволенням шукали різну інформацію в Інтернеті. Найпершим відвідали сайт школи, на якому розміщено багато цікавої інформації про рідний навчальний заклад: хто був першим директором, коли споруджено школу, хто творив її історію. А потім останні новини сьогодення, фото шкільного життя. Дехто впізнав себе на фото, прочитав інформацію про цікаві заходи, які проходили в інших класах.
Потім кожна група учнів шукала інформацію про сім чудес світу. Було цікаво, але час пролетів швидко – урок закінчився, час повертатися до школи.
Сподіваємось, що екскурсію було проведено з користю.





 






Немає коментарів:

Дописати коментар