понеділок, 12 листопада 2018 р.


Рідна мова чиста,як роса

9 листопада наша країна відзначає надзвичайно важливе для нас свято – День української писемності та мови. Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу.
Щоб зберегти найцінніший скарб  - мову потрібно докласти чимало зусиль. Святкування Дня української писемності та   мови є не тільки гарним та різнобарвним мовленнєвим святом, а й ефективним засобом  формування культури.  Не залишилась осторонь цього великого свята й Броньківська сільська бібліотека.
9 листопада в приміщенні школи була проведена літературно-музична композиція «Рідна мова чиста, як роса», яку підготували та провели учитель української мови і літератури Вікторія Горзов спільно з зав. бібліотекою  Анжелою Свистак. Під час заходу учні 7-го класу декламували вірші та  співали пісні про мову. Гості та учасники свята поринули у світ рідної мови, дізналися про її тернистий шлях, багатство, різноманіття і безмежні можливості, ознайомилися з яскравою і пізнавальною книжковою виставкою «Барви рідного слова» та переглянули мультимедійну презентацію.
Цей захід розширив кругозір усіх учасників. Він відкрив багатобарвний світ рідної мови. Адже, мова – показник існування нації. 










Немає коментарів:

Дописати коментар