пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Заключна зустріч в рамках виконання проекту
«Громадська взаємодія»

        14 листопада у Виноградівській центральній районній бібліотеці відбулась заключна зустріч в рамках виконання проекту «Громадська взаємодія», що реалізувався БФ «Центр громадських ініціатив» ( м. Перечин) у співпраці з Перечинською, Рахівською, Іршавською, Виноградівською та Берегівською центральними районними бібліотеками за фінансової підтримки Фонду "Східна Європа". 
     Метою проекту було підвищити рівень поінформованості та обізнаності осіб літнього віку, осіб з особливими потребами про виборче законодавство, виборчий процес та права виборців для того, щоб виборчий процес та парламентські вибори 2012 року були демократичними, чесними та прозорими.
     Перед учасниками семінару виступили голова правління благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» (м. Перечин) Андрій Вишняк, топ-менеджер фонду «Східна Європа» Юрій Піскалюк, директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Л.З Григаш, завідувач центральної районної бібліотеки м.Виноградів Катерина Вашкеба. 
     Консультанти інформаційно - консультативних пунктів розповіли про шляхи і результати реалізації проекту у районах підготувавши мультимедійні презентації. Про проведену роботу в Іршавській ЦРБ звітувала консультант інформаційно-консультативного пункту Пензеник Наталія та бібліотекар відділу бібліотечно – інформаційних технологій Бровді Ганна.



Немає коментарів:

Дописати коментар