середу, 19 грудня 2012 р.

Регіональний форум
«Партнерство бібліотек та НУО: нові можливості»
 
          14 грудня 2012 року в м. Хмельницькому відбувся форум «Партнерство бібліотек та НУО: нові можливості». Форум зібрав представників НУО та бібліотек з Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей і були представники із Закарпаття, і ми задоволенні, що Іршавська центральна районна бібліотека брала теж участь в форумі. На  форумі були представлені  презентації кращого досвіду співпраці між бібліотеками та НУО, для нас представників із Іршавської ЦБС була важлива і корисна інформація про  можливості та перепони для розбудови партнерства, пошук потенційних партнерів.
           Особливо вразив досвід Грицівської міської бібліотеки для дорослих Хмельницької області по співпраці з неурядовими організаціями і проектній діяльності.
          Також нас зацікавив ролик благодійного фонду «Подільська громада» який мав назву «Через досвід до успіху». Інформація про співпрацю вчителів пенсіонерів, які на базі бібліотеки займаються репетиторством з юними користувачами. Результатом задоволені всі. Цей ролик підштовхнув нас на втілення цієї ідеї і на базі нашої бібліотеки, адже для цього ми маємо всі можливості.
        Отже, під час заходу ми дізналися про поточні проекти потужних бібліотек та громадських організацій, ознайомилися і переглянули презентації та ролики  з успішними моделями співпраці НУО та бібліотек, а саме важливе і корисне для роботи в бібліотеці ми  знайшли нових партнерів.
       Ми дуже вдячні представникам програми «Бібліоміст»  та Хмельницькій обласній бібліотеці за гостинність та надану можливість ознайомитись з кращими досвідами співпраці бібліотек та громадськими організаціями.
         Надіємось, що таких зустрічей буде багато. Дякуємо Вам !!!
 




Немає коментарів:

Дописати коментар