четвер, 23 липня 2015 р.

Подорож у світ казок
 
        Немає  на світі людини, яку хоча б один  раз в житті не зворушила до глибини душі чарівна казка. Немає дитяти, якого б не підкорила задушевністю і веселістю, наївністю і мудрістю народна казка. Адже казки – це наші великі і мудрі вчителі, що спочатку виховують, а вже потім розважають .
       23 липня працівники відділу бібліотечно – інформаційних технологій Іршавської центральної районної бібліотеки завітали до Іршавського дитячого садочка №1.
       Діти здійснили цікаву та захоплюючу офлайн подорож у світ казок, зустрілися з улюбленими казковими героями. З задоволенням розгадували загадки, брали активну участь у вікторині, переглядали журнали.
        Казки для дітей, перш за все, засіб пізнання світу, вони дають перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність і справедливість. Казка розвиває пам'ять, логічне мислення, творчий потенціал, кмітливість, зв`язне мовлення, поповнює словниковий запас дітей, розвиває особистість, виховує доброзичливе ставлення один до одного.
        Всім було цікаво і весело.  Українські казки у дітей викликали безліч позитивних  емоцій та вражень, малеча була в захваті від мандрівки у світ казок.




















 

Немає коментарів:

Дописати коментар