пʼятницю, 15 січня 2016 р.

В Віфлеємі новина

12 січня колядувала бібліотечна родина району

Велике і веселе свято Коляди. Колядують протягом всіх різдвяних свят аж до Водохреща. З давніх давен народження Ісуса Христа ми християни святкуємо радісно і велично. Ця знаменна Євангелівська подія наповнює серце і душу всіх людей від малого до старого.
Уже стало традицією колядувати і проводити зустріч Старого Нового року в Іршавській ЦБС. Діти бібліотечних працівників принесли з собою чудові колядки. Завдяки яким ми дорослі немов стали очевидцями народження Бога младенця. Збереження традицій, започаткованих нашими батьками – основна мета проведення мироприємства. Бібліотечний колектив привітали: директор Іршавської ЦБС Лакатош А.І., голова райкому профспілки працівників культури Сідор О.І., директор будинку культури Канчій Е.В., голова профкому бібліотечних працівників Федоричко М.П.. 
Заступник директора по роботі з дітьми провела з маленькими колядниками ряд різних конкурсів та вікторин.
Хорошою традицією стало виготовлення ялинкових іграшок своїми руками. І цього року діти із задоволенням прибрали ялинку іграшками, виготовленими власноруч.
Проведення таких свят залишає неабиякий слід в дитячих серцях. І це є нескінченний духовний зв'язок з покоління в покоління.

Христос рождається! Славимо його!







Немає коментарів:

Дописати коментар