четвер, 21 липня 2016 р.

Сімейна круговерть

     21 липня 2016 року для вихованців літнього табору «Чебурашка» було проведено розважальну програму «Я і моя сім'я», на якій бібліотекарі розповіли про цінність сім’ї.
З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина.  Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.
Бібліотекарі намагались у цікавій формі розповісти учням про сім’ю як про скарб. Скарби є заховані в землі, і є розташовані на поверхні, які передаються з покоління в покоління. До таких скарбів і належить пам'ять роду, яку не можливо забути, чи знехтувати. Рід людський – це велика мудрість нашого буття, тому дітей змалку треба привчати до пошани батьків, дідусів та бабусь. Повага та шанування старших поколінь - це закон нашого життя. Дуже важливо аби в сім'ї весь час було спілкування дитини з її родиною.
Перегляд літератури «Сімейна круговерть» допомогла бібліотекарям донести дітям наскільки важливе спілкування та тепло родини.
Дуже цікавим вийшла вікторина «Без маминої ласки і тепла, і батьківської строгості і жарту». Активними були майже всі діти, кожен хотів навести приклад чи розповісти ситуацію з життя своєї сім’ї. 
Не менш цікавим був конкурс малюнка «Сімейний портрет», де кожен з дітлахів зміг намалювати свою родину: маму, тата, братика чи сестричку. 
Висновок такої зустрічі тільки такий: «Кожен з батьків прагне, щоб їхні діти росли здоровими, не мали шкідливих звичок, а коли в сімї лад і взаєморозуміння, мир та любов, то звісно і діти ростуть здорові і розумні, працьовиті і добрі.”


































Немає коментарів:

Дописати коментар