четвер, 18 травня 2017 р.

Материнське серце не заміниш

Під такою назвою з успіхом  пройшло свято до Дня матері в бібліотечній системі району. Теплими щирими словами дорогих матерів, милих бабусь привітали голова райкому профспілки Сідор О.І. в.о. директора Бровді Л.І., голова профкому бібліотечних працівників Федоричко М.П.
Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Найближча, найдобріша і наймиліша людина у світі. ЇЇ очі супроводжують нас дітей, у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас усе життя, аж до старості.
Прийшли привітати бібліотекарів: переможець обласного конкурсу «Кращий читач року 2017» Василь Штець, який всім присутнім подарував буклетики з віршами про маму, вихованці музичної школи мистецт із музичною композицією «Сон» (викладач Я.Ф.Гозда), активний читач бібліотеки для дітей Черничко Михайло (викладач Л.І.Мейсарош), читачка бібліотеки-філії с.Ільниця-2 Березнай Марина.
Захід до Дня матері відбувся в день святкування Дня вишиванки. Це особливий день, адже у цей день одягають вишиванки і вирушають по своїх справах, на роботу, школу чи університет. Сьогодні і бібліотекарі району одягли вишиванку. Адже вишиванка всіх обєднує, бо саме національний одяг поряд з мовою дозволяє відчути себе українцем. Нас, бібліотекарів, поєднало велике почуття поваги і любові до українських традицій, один до одного.
Свято доповнювала виставка вишивок, де були представлені рушники, скатертини, серветки вишиті біссером, сорочки, картини.
Учасники свята ознайомились з книжковою виставкою «Українські вишиванки, наче райдуги світанки», організованою відділом обслуговування центральної районної бібліотеки.





























Немає коментарів:

Дописати коментар