четвер, 26 квітня 2018 р.


Світ професій такий різноманітний. Як осягнути його? Як по змозі уникнути помилок при вирішенні питання «ким бути»? Яку стежку обрати у житті? Стежок цих безліч… Саме тому з метою профорієнтації проводяться різноманітні заходи, залучаючи різних соціальних партнерів.
25 квітня у Іршавській районній бібліотеці для дітей спільно з Іршавським районним центром зайнятості відбулась пізнавальна бесіда «У світі професій». 
В.о. заступника директора по роботі з дітьми КЗ «Іршавська районна централізована бібліотечна система» Боїшко Б.Е. познайомила учнів з напрямками роботи бібліотеки, професіями міста та переглянули літературу «Світ майбутньої професії». Фахівці Іршавського районного центру зайнятості презентували оновлений портал служби зайнятості, а саме «Профорієнтаційну платформу з професійної орієнтації та розвитку кар’єри» та познайомили присутніх з актуальними професіями на ринку праці, з правилами та помилками при виборі професії.
Захід виявився цікавим та корисним, який розширив кругозір користувачів та допоміг у формуванні стійкого інтересу до певних галузевих знань.


















Немає коментарів:

Дописати коментар