понеділок, 17 вересня 2018 р.


14 вересня 2018 року у глядацькій залі  районного будинку культури  відбулося чудове свято казки “Подорож у Країну казок Оксани Фулитки”.
Зразковий музично-драматичний театр «Пролісок» Іршавського РБК представив учням 1-4 класів шкіл м.Іршава та вихованцям ДНЗ міста  вистави: «Два гноми» із книги «Театр казок», «Знайомство з Вітамінами» з книги «Казки однієї ночі» та «Урок  ввічливості» із книги «Герої казкового замку» (режисер-постановник Василь Філеш).
Молода, відома Закарпатська письменниця–казкарка Оксана Фулитка  народилася в м.Іршава. З дитинства Оксана любила читати казки. 2004 року з відзнакою закінчила Іршавську ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, закінчила Ужгородський національний університет, працює провідним фінансовим інспектором Мукачівської об’єднаної державної фінансової інспекції.
Оксана через казку вчить ввічливості, робити добро, уміти ділитися радістю з іншими, знайомить з вітамінами, які потрібно вживати, щоб бути сильними, спритними, здоровими.
На святі була присутня мама Оксани – Фулитка Ганна Андріївна, яка розповіла про те, як їй вдалося у дитинстві привити Оксані любов до казки.
Також дітки мали змогу ознайомитись із творчістю Оксани на книжковій виставці “Казковий світ Оксани Фулитки”, представлену бібліотекарями Іршавської районної бібліотеки для дітей.



















Немає коментарів:

Дописати коментар