вівторок, 15 жовтня 2013 р.

Права і обов'язки сучасного школяра.
         Життєвий досвід не тільки свідчить, але й учить, що не буде дітей - не існуватиме й держави. Діти - дзеркало будь-якої держави, її майбутнє. Кожна держава любить дітей і піклується про них.
         Права дитини - це певні можливості, що надаються дітям для того, щоб жити і дорослішати. Інакше кажучи те, що вони можуть робити і в чому їм не можуть відмовити, щоб повноцінно жити. Але не потрібно забувати, що в кожного з них ще є й певні обов»язки. Тож не треба забувати їх дотримуватися щодня. Вони допоможуть дітям бути доброзичливими, охайними, ввічливими, мати багато друзів, гарно вчитися, зроблять їх дитинство яскравим і незабутнім.
         Розповісти учням про їх права й обов'язки, виробляти навички правомірної поведінки, негативного ставлення до правопорушень, формувати повагу до Батьківщини, виховувати самоповагу, почуття гідності й відповідальності за себе та за свої вчинки -такою була мета проведених ряд заходів для різних вікових категорій дітей бібліотекарями Іршавської районної бібліотеки для дітей Ваш Марією Василівною, Жабко Оксаною Іванівною та Бобик Майєю Володимирівною.
          У рамках Тижня правових знань пройшли інформаційні уроки у супроводі мультимедійних презентацій у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (2-В клас, кл.кер. Онисько М.І.), Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (6-7 класи класними керівниками яких є Бабич В.В. та Попович Т.В.) та Іршавській гімназії (4-й гімназійний клас класний керівник Кириченко В.Ф ) та предствлений перегляд літератури «Ти і твої права» у Іршавській районній бібліотеці для дітей.
  




Немає коментарів:

Дописати коментар