середу, 2 грудня 2015 р.

СНІД: знати, щоб жити

        Здоров'я – одне з основних джерел радості, щасливого та повноцінного життя. Здоров'я – це стан життя і діяльності людини за умови відсутності хвороб, фізичних дефектів, психологічне, соціальне і духовне благополуччя.
     1 грудня кожного року ми відзначаємо день боротьби зі СНІДом. З цієї нагоди Оксана Жабко, працівник Іршавської районної бібліотеки для дітей, для старшокласників Іршавської ЗОШ- І-ІІІ ст.№2 провела слайд - інформацію «СНІД: знати, щоб жити».
     Як відомо, СНІД – одна з найважливіших проблем, з якою людство увійшло у ХХI століття.
    У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий, говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства...
    Під час проведення цього заходу бібліотекар розповіла дітям що таке СНІД, попередження захворювань на СНІД, дала короткі категоричні відомості про хворобу ХХI століття, пропагувала бажання вести здоровий спосіб життя, жити повноцінним життям.
   До уваги учнів була організована книжкова виставка-застереження «СНІД», на якій були зібрані фотоматеріали та книги, які застерігають дітей від необдуманих вчинків.







Немає коментарів:

Дописати коментар