вівторок, 17 грудня 2013 р.

До Всеукраїнського тижня права - 2013
            З 09 по 13 грудня 2013 року у Іршавській районній бібліотеці для дітей пройшов Тиждень правових знань.
           Бібліотекарі через інформаційні години, мультимедійні презентації, відеоролики, тематичні книжково-ілюстративні виставки ознайомили юних читачів із їхніми правами та обов’язками.
         Для дітей середнього та старшого шкільного віку Іршавської гімназії (7-8 класи) відділом обслуговування читачів, учнів 7-9 класів, 11.12.2013 року була проведена година-інформація «Права і закони в твоєму житті», на якій, за допомогою мультимедійної презентації, вони були ознайомлені зі своїми правами і обов’язками.
          12 грудня 2013 року у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (2-в клас, кер. Онисько М.І.) було проведено виховну годину «Права і обов’язки сучасного школяра», доповненням якої став перегляд літератури «Права дитини – право на майбутнє».
          А у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 (3-4 класи) 13 грудня 2013 року відбувся правознавчий казковий екскурс «Права дитини». Діти за допомогою казкових героїв дізналися про свої права, установлені Конвенцією ООН про права дитини.
           Тож діти з радістю відвідали всі масові заходи, щоб дізнатися про свої права та обов’язки , як в Україні, так і за кордоном. Іршавська дитяча районна бібліотека для дітей з радістю провела Тиждень правових знань зі своїми юними користувачами.

  






 

Немає коментарів:

Дописати коментар