понеділок, 11 серпня 2014 р.

«Чесноти людини» - для дошкільнят
           Морально-етичний напрямок роботи бібліотеки, що обслуговує дітей,  є одним з головних. Ми усвідомлюємо, що від того, якими виростуть наші діти, залежить і майбутнє нашого народу, і майбутнє нашої української держави. Вважаємо, що дитячі бібліотеки разом із дошкільними навчальними закладами, школою, родиною повинні прищеплювати і розвивати моральні почуття, переконання поводитися згідно з моральними нормами, що діють у суспільстві. Тому у першу чергу працівники Іршавської районної бібліотеки для дітей проводять з читачами-дошкільнятами заходи, які сприяють вихованню норм поведінки.
        "Чесноти людини"…. Під такою назвою у Іршавській районній бібліотеці для дітей пройшла пізнавальна година з етики з дошкільнятами старшої групи ДНЗ «Ялинка» м. Іршава (вихователь Котубей Марина Михайлівна, помічник вихователя Гардобей Оксана Михайлівна).
            Діти із задоволенням продивилися мультфільм на дану тематику, поспілкувалися з бібліотекарями, які наприкінці масового заходу пригостили своїх маленьких гостів солодощами.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар