пʼятницю, 3 жовтня 2014 р.

Шануймо людей похилого віку

Коли  за вікном жовтогаряча осінь сипле різнокольоровим листям, радує не по – осінньому теплою погодою, в читальному залі районної бібліотеки  зібрались учасники клубу «Золотий вік », щоб поспілкуватися, обмінятись  думками, привітати одне одного з днем людей похилого віку, який традиційно відмічається першого жовтня. А   бібліотекарі відділу обслуговування  постарались створити для них затишну атмосферу.
Слідуючи традиції зустрічати гостей   хлібом – сіллю, караваєм  на вишитому  рушникові зустріла  учасників   клубу бібліотекар читального залу Ряска М.А., адже хліб завжди був символом добра і достатку. До її привітань приєднались директор Іршавської  ЦБС  Лакатош А.І., завідувачка методичним відділом Бровді Л.І. Лунали теплі слова побажань, привітань, говорилось про оцінку роботи клубу на високому рівні, про добре налагоджену співпрацю. В свою чергу, староста клубу  Глушко М.І. подякувала колективу бібліотеки за увагу до людей похилого віку, за послуги книгоношення, які ми надаємо цій категорії населення.  Також до уваги учасників було представлено перегляд  літератури  «Здоров'я – вічна мрія людства».
Крім того, на дорослому абонементі  протягом тижня експонувалась  добірка  літератури «Літа на осінь повернули», з якою наших користувачів ознайомлювала бібліотекар  Кравчук Г.І.
Не забули ми цього тижня і нашу постійну користувачку, яка обслуговується «на дому » Баран Марію Янівну. Тож щойно надійшла свіжа преса, якою вона цікавиться, завідувачка відділу обслуговування Кепша О.І. разом з бібліотекарем читального залу Ряска М.А. віднесли її нашій користувачці. Марія  Янівна зраділа візиту, пригостила фруктами,та із задоволенням з нами поспілкувалась.
















Немає коментарів:

Дописати коментар