середу, 15 жовтня 2014 р.

      В рамках Тижня правових знань, який проходить традиційно щорічно в перший тиждень жовтня, Іршавська  районна бібліотека для дітей провела низку правоосвітніх заходів, на яких широко популяризувала літературу з питань права та правознавства.
   07 жовтя 2014 було проведено інформаційну годину з використанням мультимедійної презентації «Права та обов’язки сучасного школяра», на якій учні-старшокласники Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 мали змогу поглибити свої знання з права, яку провели бібліотекарі Жабко О.І.  та Балега М.В.
     Для учнів молодшого шкільного віку Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1  07 жовтня 2014 року у Іршавській районній бібліотеці для дітей було оформлено тематичну поличку «Права і закони у твоєму житті» та проведено бесіду «У кожного з нас є право…» (Бобик М.В. та Жабко О.І.)
        Учні Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 здійснили  урок  – мандрівку «Сторінками Конвенції ООН про права дитини», яку для них підготували і провели 08 жовтня 2014 року бібліотекарі Жабко О.І. та Бобик М.В.
      10 жовтня 2014 року у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 було проведено виховну годину «Права дитини – право на майбутнє», доповненням якої став перегляд літератури «Твої права» (Жабко О.І., Балега М.В.)  
    Того ж дня було проведено вуличне  опитування підростаючого покоління «Чи знаєте Ви…..», після якого переконливо можна сказати, що сучасна молодь обізнана з питань своїх прав та обов’язків.
        Протягом правового тижня ми встигли провести багато чого… Та головний висновок, який зробили діти під час тижня права, - це те, що правові знання потрібні всім і завжди, в тому числі і в повсякденному житті. І завдання кожного – дотримуватися своїх прав і обов’язків, не порушуючи прав і законних інтересів оточуючих людей.




















Немає коментарів:

Дописати коментар