середу, 1 квітня 2015 р.

«ЗАВУАЛЬОВАНА   РЕАЛЬНІСТЬ»

Сніг –
наша душа.
                                                           Сонце –
                                                           Тепло, яке розтоплює наші серця.

                                                                                                                Діана Радь

31 березня 2015 року, у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, в приміщенні Іршавської районної бібліотеки відбулася презентація першої поетичної книги юної поетеси Діани Радь «Завуальована реальність».
            Діана Радь із села Кушниця, що на Іршавщині, ще вчиться в школі. Але любов до поетичного слова уже настільки заповнила її серце, що вона не може не писати. Батьки підтримують дівчину, всіляко сприяють її творчим пошукам.
            І ось тепер, коли вона уже (тільки) в десятому класі – назбирала творів на першу книжку.
            Присутні вчителька української мови і літератури Ковач Ганна Іванівна та директор Кушницької ЗОШ І-ІІІ ст. Белей Ганна Дмитрівна розповіли про те, як виявили талант своєї учениці і, не приховуючи свого здивування прочитаним, висловили свої емоції від таланту школярки.
            А члени клубу за інтересами «Паросток» (кер. Мойсей Л.І., вчитель української мови та літератури Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2) були захоплені поезією своєї ровесниці і безперервно задавали питання за питанням, на які отримували вичерпні відповіді.
            Не тільки юні читачі, а й дорослі шанувальники поезії (Кузан В.В., Мельник Ю.Ю., Ловска В.В., Воробканич О.І. та ін.) перейнялися прочитаним, яке переросло у жваве обговорення збірки.  
            Зустріч пройшла жваво, цікаво, невимушено, змістовно…. Кожен бажаючий мав змогу отримати книгу та автограф автора. Перший крок у визнанні молодої поетеси пройшов вдало.
            То ж, побажаємо Діані Радь впевненості у правильності вибраного шляху, успіхів, натхнення і нових кроків у насичене подіями, яскраве і цікаве літературне життя. 
 













 

Немає коментарів:

Дописати коментар