пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Конституція - основний закон моєї держави

28 червня Україна відзначає державне свято — День Конституції України. Конституція 1996 року стала важливим етапом в українському державотворенні та законотворчості, у розвитку українського суспільства. Саме Конституція проголосила Україну суверенною, незалежною, демократичною, соціальною, правовою державою.
       Саме про історію Конституції та її роль у формуванні конституційних ідей в Україні йшлося на інформаційній годині, проведеній у Іршавській районній бібліотеці для дітей для юних громадян держави – користувачів бібліотеки, яку підготували і провели Бобик Майя Володимирівна та Жабко Оксана Іванівна.
   Напередодні державного свята також пропонується до перегляду інформаційно – тематичний перегляд літератури: «Основний закон мого життя». Представлена література надає можливість кожному ознайомитися з важливим значенням Конституції, в якій закріплено право українського народу мати власну державу.
        За хорошим звичаєм, після основної частини, діти поласували солодощами – печивом та цукерками, запиваючи їх смачним, запашним чаєм.













Немає коментарів:

Дописати коментар